499,00DKK

Alt om kaffen: fra bønne til bord

Dette kaffekursus er oplagt, både som et hyggeligt firmaarrangement, og som et lærerigt kaffekursus til dig, som ønsker et all-round kaffekursus med vigtig baggrundsviden om kaffe.

Vi begynder med en dejlig kop kaffe, efterfulgt af et foredrag og smagning (cupping) af flere forskellige kaffer. Kaffekurset tager dig igennem alt om kaffe, lige fra kaffebærret bliver plukket i producentlandet, til den ender i din kop.

Vi vil gennemgå følgende emner, og du bliver klædt godt på til næste gang du skal ud og købe god kaffe:

Oprindelse – div. landes karakteristika

Dyrkning – kvalitet, højde mm.

Forarbejdning – forskellige metoder til at frembringe specifikke smagsnuancer

Ristning – lys, mellem, mørk… ristegradens vigtighed for dosering, formaling, smag

Formaling – fin, medium, grov? Formaling tilpasset bryggemetode

Vand – temperatur og hårdhed

Brygning – forskellige bryggemetoder

Opbevaring – frisk kaffe fra risteriet eller gammel kaffe fra fryseren…

Kurset starter kl. 17.00 og strækker sig over ca. 2,5 time. Det afholdes her hos Holybean, Cederfeldtsgade 18A, 5560 Aarup.

Vi glæder os til at se dig.

Gruppe (fx virksomhed el. lign.) max 20 pers., pris + event planlægges efter jeres ønske.

Ryd