PERU COOPAGRO ØKO
Denne økologiske kaffe fra Peru Coopagro er intens og har smagsnoter af dadel. Aromaen er dyb og minder om muscovado sukker.
Hos Holy Bean støtter vi op om de 17 verdensmål. Dette kooperativ fra Peru hjælper de mange små farmere med en bedre infrastruktur og eksport af deres kaffer. Kun på den måde kan den enkelte farmer sikre sin indtjening og opretholde en vis levestandard.
Vores økologiske kaffe fra kooperativet Coopagro i Peru er kendetegnet ved at være en intens kaffe med smagsnoter af tørret frugter som særligt dadel og rosin. Økologisk kaffe fra Peru Coopagro har en dyb aroma af muscovado sukker. Den har en lang og sød eftersmag.
De fleste kaffefarmere i Peru ejer mindre end 2 ha jord, hvilket gør det svært for dem at eksportere deres kaffer selvstændigt. Derfor samles de i kooperativer for at have solid adgang til god infrastruktur. Det samme er tilfældet her, hvor kooperativet Coopagro producerer og eksporterer kaffe fra flere mindre kaffefarmere.
Coopagro bestyres af en ung mand, der har tæt samarbejde med farmerne. Han giver dem blandt andet træning, så farmerne kan forarbejde deres kaffer selv. Alle farmerne dyrker deres kaffer i 1200-1800 moh. Sorten er red caturra og red bourbon og forarbejdningningsmetoden er vasket.
Vi har udvalgt denne økologiske speciality kaffe, da kvaliteten er i top – og tillige komplimenterer den vores sortiment, som ellers er fyldt mange feminine og sarte smage. Se hele vores sortiment af speciality kaffer her.
Og så bruger vi kun 100% naturlige råvarer.
Hos Holy Bean tror vi på de gode kvaliteter og håndværket. Ved at riste kaffen til perfektion og bevare så meget af kaffens unikke karakteristika anerkender og værdsætter vi farmernes store arbejde. Vi tror på, at det påvirker de hænder, der arbejder med denne fatastiske råvare, når vi vælger at købe og drikke kaffe af høj kvalitet. Indsigt, fordybelse og grundighed er bare nogle af de begreber, som kendetegner Holy Bean og Sines tilgang til kaffens komplekse univers.