79,00DKK 71,10DKK

Vores populære påskekaffe er hoppet i sommerklæderne, og det er muligt at bestille sommerkaffen frem til 1. september. Sommeren er over os og hvem trænger ikke til lysere dage, lune sommeraftener og blomstrende grøftekanter? Vores skønne sommerkaffe giver dig smagen af solrige dage, ferie og ren sommerhygge i én kop. Blandingen består af Etiopien og Colombia og giver en dejlig kombination af frugtige og florale smagsnoter krydret med mørk karamel, hyldeblomst og sort te. Hos Holy Bean har vi fokus på at bevare så mange af de naturlige smagsnuancer som muligt. Derfor rister vi altid vores kaffer med respekt for håndværket og anerkendelse af kaffefarmernes store arbejde ved at frembringe kaffens unikke karakteristika.

Posen, som vores sommerkaffe er pakket i, er produceret CO2 neutralt og 100% plastik, så den kan sorteres med almindelig plast-affald og genanvendes.

Sommerkaffen er det oplagte valg til en lidt anderledes værtindegave, et virkeligt godt supplement til de lune sommeraftener eller til en rolig stund, hvor du bare trænger til at nyde sommeren i en kop.

Want a discount? Become a member.