Passionen startede med en enkelt kop kaffe

Passionen startede med en enkelt kop kaffe

Sarah Primsø elsker dyr, og så elsker hun kaffe. Siden september har hun været salgsansvarlig hos Holy Bean. Hun nyder i fulde drag, at hun nu har fået muligheden for at kombinere sin passion for kaffe med sit job. 

Af Dorte Kildahl Elkjær

Klokken nærmer sig 8.15. Duften af frisklavet kaffe indtager lokalet, og teamet hos Holy Bean sidder og nyder dagens første kop kaffe. Arbejdsdagen er igang, og dagens arbejdsopgaver vendes mellem kollegaerne. Humøret er i top, og afslutningsvis gættes der rundt om bordet lystigt på, hvilken af Holy Beans kaffer, koppen her til morgen, bød på. “Yes” udbryder Sarah. “Jeg vidste bare, at det var vores herre-kaffe”. Det kalder Sarah Primsø den indonesiske kaffe fra Shere Khan, som koppen hertil morgen åbenbart bød på.

Sarah er kaffeentutiast på tiende år. Det hele startede med en enkelt kop kaffe på en kaffebar i Århus. “Jeg føler mig priviligeret – hvor mange mennesker får lige muligheden for at arbejde med et produkt, som man faktisk elsker.” siger Sarah. Det var faktisk Sarahs bror, som tilbage i 2013 introducerede Holy Beans kaffe for Sarah. De hellige bønner ramte Sarah, så englene sang. Passionen for kaffe tog sin spæde start. “Holy Bean har siden hen udviklet sig og er blevet mere kvalitetsbevidste og strømlinet”, udtaler Sarah og tilføjer: “det er en fantastisk rejse at være en del af, og jeg glæder mig hver eneste gang over at invitere folk ind i Holy Beans kaffeunivers”. Relationen mellem Holy Bean og Sarah udviklede sig positivt gennem årene, og Sarah endte med at blive Bo´s assistent i Holy Bean, mens Sine var på barsel i 2016.

Blå bog: Sarah Primsø

Sarah er 34 år og bor privat i Nr. Lyndelse på Fyn sammen med sin mand Rasmus, hendes to hunde og en enkelt kat. Samtidig har hun glæden og fornøjelse af hendes bonus-søn, som bor hos dem hver anden uge.

Viborg dannede rammen for Sarahs barndom og ungdom, mens hun har boet en stor del af sit voksenliv i Århus og Odense. Sarah er sproglig student fra Viborg Katedral Skole. Efterfølgende kom hun i lære som salgsassistent med speciale inden for sko/læder hos Schnoor Sko i Odense. Efterfølgende har hun haft jobs i både Århus og Odense i high end butikker inden for tøj og sko.

I 2014 tog Sarah en beslutning om indtage skolebænken igen og videreuddanne sig. Hun påbegyndte en professionsbachelor på erhvervsakademi Lillebælt i international Hospitality Management, hvor specielt fagene oplevelsesøkonomi og event havde Sarahs store interesse. Sidenløbende med studiet havde Sarah job hos Assens kommune i projektet: “Vi gør hinanden gode”. Et projekt, hvor Sarah arrangerede forskellige events for borgerne, som gav borgerne indsigt i diverse lokale virksomheder. Her planlagde og afholdte Sarah en pop up kulturcafé, hvor hun første gang repræsenterede og inddrog Holy Bean professionelt.

I fritiden nyder hun selvfølgelig at nørde med kaffe, hvilket i øvrigt er en passion, som hun deler med sin mand. Ellers holder hun meget af lange gåture i den smukke, fredfyldte, fynske natur med sine hunde. I det hele taget fylder naturen rigtig meget hos Sarah. Hun elsker at lave rigtig god mad – og er altid nysgerrig på råvaren.

Yndlingskaffen er en helt klassisk cappucino. “Jeg elsker kombinationen af kaffesmagen og den fløjsbløde mælk. Det er for mig et perfekt match.” siger hun.

Har du brug for rådgivning om kaffeløsning i din virksomhed eller står du og skal arrangere en event for kunder eller personale, så tag fat i Sarah på 6055 8836.