Åbningstider 2023 i risteriet

Du er altid velkommen til at kigge indenfor i risteriet og afhente eller købe kaffe, men da vi er en produktionsvirksomhed er det ikke altid, vi har så meget tid til dig. Du er velkommen til at besøge os, når vi holder åbent i risteriet: Mandag-torsdag 8.00-15.00, fredag 8.00-13.00. 

 

Som noget nyt i 2023 vil der være et foredrag eller arrangement de lørdage, vi holder åbent, som berører kaffe på en eller anden måde. Der er naturligvis også altid masser af friskristet kaffe på hylderne, samt lidt af det mest nødvendige kaffeudstyr. Se datoer her eller hold dig opdateret på Facebook og Instagram.

4. marts kl. 10-14: Hvilken rolle spiller vand for vores kaffeoplevelse, vores køkkenmaskiner osv. Interaktivt foredrag, kaffesmagning og rig mulighed for at riste din egen kaffe. 

3. juni kl. 10-14: Kaffe og chokolade, Mellow Chocolate holder foredrag, der vil være kaffe-chokolade parring, mulighed for at riste din egen kaffe. Nye kaffer på kanden, gode rabatter m.m.

2. september kl. 10-14: Genbrug dit grums. Bliv inspireret til hvordan du kan genbruge grums og gamle kafferester i blandt andet madlavning og rundt omkring i hjemmet. Der vil desuden være mulighed for at riste din egen kaffe, kaffe på kanden, gode rabatter m.m.

22. september kl. 09-14.00: kom og rist din egen kaffe. Tilmelding sker under ‘Kurser og Events’ -->’Kaffekursus’.

1. oktober kl. 10-14: Kaffens dag, kom og rist din egen kaffe.

1. december kl. 10-14: Kom og køb din julekaffe, drik en kop kaffe og ønsk glædelig jul. 

Vi forbeholder os ret til ændringer.

Du kan også altid kontakte os på tlf. 50508836