Åbningstider 2024 i risteriet

Du er altid velkommen til at kigge indenfor i risteriet og afhente eller købe kaffe, men da vi er en produktionsvirksomhed er det ikke altid, vi har så meget tid til dig. Du er velkommen til at besøge os, når vi holder åbent i risteriet: Mandag-torsdag 8.00-15.00, fredag 8.00-13.00. 

I 2024 vil vi fortsætte med foredrag og arrangementer på udvalgte dage i løbet af året. Der er naturligvis også altid masser af friskristet kaffe på hylderne, samt lidt af det mest nødvendige kaffeudstyr. Se datoer her eller hold dig opdateret på Facebook og Instagram. Vi sætter løbende faste datoer og emne på vores åbningsdage.

  • Lørdag den 9. marts kl. 10-14: Vi bliver 10 år! Kom og fejr fødselsdag med os – selvfølgelig med kaffe og kagemand.
  • Fredag den 7. juni kl. 14-18: Fyraftens-fredags-fejring. Vi laver bål og fællessang, og du kan få tanket kaffe op til sommerferien med gode tilbud.
  • Tirsdag den 1. okt. kl. 14-18: International Coffeeday. Vi fejrer kaffens dag hvor du har mulighed for at være med til at riste din egen kaffe.
  • Lørdag den 5. okt. kl. 10-14: Vi fortsætter fejringen af kaffens dag, med en hyggelig dag i risteriet, gode rabatter, tips og tricks til brygning og naturligvis masser af kaffe.
  • Lørdag den 30. nov. kl. 10-14: Åbent hus med dejlig friskbrygget kaffe – find bl.a. vores vinterkaffe og adventskalender.

 

Vi forbeholder os ret til ændringer.

Du kan også altid kontakte os på tlf. 50508836