Vægter du høj service, kvalitet og leveringssikkerhed højt? 

Holy Bean Coffee Roasters er et veletableret fynsk mikro kafferisteri med fokus på lysristet kaffe. Vi vægter kvalitet, rene naturlige råvarer og godt håndværk højt. Vi har fokus på CSR og bæredygtighed, hvorfor de fleste af vores kaffer er økologiske og/eller støtter lokale projekter. Vores certificerede rister Sine har mere end 10 års erfaring i ristning af kaffe og begreber som indsigt, fordybelse og grundighed kendetegner Sines håndværk. Vi har produktionsfaciliteter, som sikrer et yderst fleksibelt set-up og altid friskristet kaffe.

Vi er eksperter i både kaffe og udstyr, espressomaskiner, udarbejdelse af kaffe menukort, barista træning, indretning af kaffebar osv. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Arbejder du på kontor, så bliv klogere på os, vores service og ikke mindst vores kaffer her. 

Naturlige råvarer og skoling

Hos Holy Bean Coffee Roasters nærer vi en dyb respekt og forkærlighed for råvaren, og vi elsker vores kaffer. Derfor sikrer vi altid et højt serviceniveau, hvor det er muligt at blive skolet og trænet i den korrekte brygning samt servering af vores kaffe. Vi hjælper også gerne, hvis du kunne tænke dig at arbejde med vores kaffer i f.eks. din menu, sætte kaffer sammen med den allerede eksisterende menu eller noget helt tredje.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig i restaurationsbranchen, på café eller kaffebar, så læs mere her. 

Kontakt os på telefon 5050 8836  eller på mail ordre@holybean.dk

Se muligheder for personalegaver