Vilkår opdateret 09/07/2018

Privatlivspolitik:

VORES PRIVATLIVSPOLITIK FINDES HER: Link

Holy Bean forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Holy Bean indsamler og behandler navn, e-mailadresse, fysisk adresse (hvis relevant), telefonnummer (hvis relevant), IP-adresse, geolokation, cookies, pixel og  andre identifikationer, Holy Bean produkt- og købsoplysninger samt din feedback på disse, hvis det er relevant. Holy Bean vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Holy Bean vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Handel på denne webbutik indebærer følgende forretningsbetingelser.

Vi elsker god kaffe af høj kvalitet – og særligt en frisk rist! Vi er din sikkerhed for friskhed og vi garanterer altid god kvalitet og en super kundeservice.

Er din pakke ikke som du havde forventet? Tøv ikke med at kontakte os. Vi har brug for din hjælpe til at forbedre os.

Vi anbefaler:

Sort kaffe til filter/stempel mm: Dosering 60 gram kaffe til 1 liter friktappet vand (92-96 grader). Bryg på stempelkande kræver grov formaling. Bryg til filterkaffe kræver finere formaling.

Espresso: Dosering 18-22 gr. Gennemløbstid 25-35 sek. Volumen 50-60 ml. Ønsker du at lave fx cappuccino/latte, skal du steame mæken let cremet til max 65C.

Friskheds-princip:

Vores ristede kaffe er på kun lager i max 14 dage, utallige cuppinger viser at vores kvalitet og kaffens friskhed topper på mellem 7-10 dagen på nogen kaffer. Skulle du ønske helt frisk kaffe, kan du anmmode om dette i kommentarfeltet på vores hjemmeside. Der må påregnes længere leveringstid end normalt.

Bestilling

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.

Du bestiller en vare ved først at lægge den i kurven. Dernæst skal du klikke på “kurv”, her har du mulighed for at ændre din ordre inden du fortsætter. Hvis du forsætter købet, bliver du bedt om at angive leveringsoplysninger og valg af betalingsform.

Der tages på webshoppen forbehold for prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, korrekturfejl samt force majeure. Vi forbeholder os desuden retten til at annullere en bestilling, såfremt vi har mistanke om betalingskortsvindel.

Der tages også forbehold for billeder som ikke altid viser 100% varens indhold, dette kan være farveforskel mv.

Betaling/forsendelse

Du kan vælge at betale via  VISA/Mastercard, Mobile Pay. Vi sender varer senest om fredagen. Normal afsendelse er hver tirsdag og torsdag, men vi sender ofte hver dag– Ordren annulleres hvis vi ikke har modtaget pengene inden for 5 bankdage efter bestilling.

Alle priser inkl inkl. moms og kaffeafgift på ristet og rå kaffe

Levering

Gratis fragt for levering til pakkeshop ved ordre over 499 kr, her sender vi pakken uden omdeling til en valgfri pakkeshop (GLS), ønsker du pakken med omdeling eller til erhvervsadresse fremgår prisen af hjemmesiden.

Vi benytter GLS pakke service til vores pakker

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge, vi modtager dem. Varer, vi har på lager, afsendes jf. afsendelses kalender. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-3 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer leveres så længe lager haves.

der sendes kun til Danmark, med mindre andet er aftalt

Afhentning

Det er muligt at afhente varer i vores risteri efter aftale

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Varen skal returneres i original embalage med originale mærker og i samme stand som den blev modtaget.

Der er ikke returret på fødevarer! Men hvis en kaffe ikke lever op til din forventning må du gerne sende den tilbage til os til en ekstra kontrol

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan en vare returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du skal selv betale returfragten for varen der returneres. Købesummen krediteres din konto indenfor 14 dage. Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage. HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Vi kan også overføre til dit betalingskort hvis du har betalt med Dankort

Benytter du din fortrydelsesret, skal du sende varen til:

Holy Bean
Cederfeldsgade 18A
5560 Aarup
Danmark

Du kan med fordel benytte vores returportal her: (attraktiv fragtpris)

Returportal

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til GLS eller ved at returnere varen på ovenstående adresse.

 

Reklamation

Som kunde har du to års reklamationsret, efter varen er modtaget.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal selv betale fragt ifm. reklamation

Når du returnerer varen, bedes du angive beskrivelse af fejlen

Du kan med fordel benytte vores returportal her: (attraktiv fragtpris)

Returportal

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du kan også indlevere reklamationer på adressen

 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os +4550508836

Skriv et svar