Om selve kurset
Er du den heldige ejer af en Sage espressomaskine og er den ved at ryge ud af vinduet? På dette kursus gennemgår vi sammen alle de gængse funktioner på maskinen.
Du lærer blandt andet:
- Hvordan du indstiller din maskine og kværn ifht. temperatur, dosering, formalingsgrad og gennemløbstid
- Hvordan du rengør og vedligeholder din maskine ifht. bl.a. kalk og kafferester
- Hvordan du steamer en perfekt mælk
- Hvordan dårlige vaner undgås
- Hvilken kaffe der er bedst at bruge og hvordan den brygges optimalt
- God tid til at stille spørgsmål
Praktisk Info
- Kurset afholdes online d. 15. januar kl. 19-20
- Du får tilsendt link til kurset 1 uge før på din mail
- D. 8. januar sender vi 500 g kaffe til brug på kurset. Samme dato kan du hente kaffen i risteriet, hvis du har valgt at afhente selv.
Se venligst bort fra den info der kommer på mail. - Nu står du klar ved din rengjorte maskine med Holy Bean bønner 🙂
Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger.
Vi glæder os til at se jer.