Vores kaffe fra farmen Vila Boa i regionen Minas Gerais i Brasilien er en klassisk kaffe. Den er dyrket i 1000-1200 moh, og forarbejdningsmetoden er natural. Denne forarbejdning giver kaffen en god krop og en ekstra sødmefyldt karakter.
Kaffen kommer fra farmen Vila Boa i Minas Gerais i Brasilien. Minais Gerais ligger i den sydøstlige del af Brasilien. Her er der 210.000 hektarer med kaffefarme og hvert år produceres der i alt 5 mio. kaffesække. Faktisk er denne region den første i Brasilien til at modtage den beskyttede oprindelsesbetegnelse. Det svarer til, at champagne kun må kaldes for champagne, hvis det kommer fra området Champagne i Frankrig.
Forarbejdning
Kaffen er forarbejdet natural. Det betyder, at den i 3- 6 uger, afhængig af de klimatiske forhold, ligger på solsenge for at tørrer. Kaffen vendes jævnligt for at undgå forrådnelse eller fermentering. Natural forarbejdning tilfører kaffen en dejlig sødme og fylde, fordi sukkeret fra selve bærret kan trænge ind i selve kaffebønnen.
Risteprofil
Vores kaffe fra Brasilien er mellemristet og ristet lidt mørkere end vi sædvanligvis gør med vores speciality kaffer. Det er for at give denne kaffe lidt mere krop og en mere klassisk kaffeoplevelse. Kaffen er velegnet til såvel filter som espresso, men os på risteriet holder især af den sammen med mælk eller plantedrik.
Og så bruger vi ved Holy Bean naturligvis kun de rene råvarer.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.