Denne kaffe dyrkes i 1200-1500 moh, og forarbejdningsmetoden er wet hulled. I produktionen af kaffetræer i Sumatra bruges denne unikke metode, som også kaldes Gilling Basah. Det giver en kraftig krop og krydrede smagsnoter. Den samme oplevelse får du i denne kop.
Kaffen kommer fra den vestlige del af Sumatra i Indonesien og er blandt andet kendt for sine produktionssystemer, som sikrer en mangfoldig biodiversitet.
Mange af Indonesiens øer er blevet formet af vulkaner, og det gør, at jorden er rig på vulkansk aske, som er så god til kaffedyrkning. Det er derfor ikke så mærkeligt at noget af verdens mest populære kaffer stammer fra øerne Sumatra, Sulawesi og Java.
Vores kaffe fra Indonesien er ristet noget mørkere end vi sædvanligvis gør. Det er den dels for at give kaffen lidt mere krop og fylde samt lave en mere klassisk traditionel kaffeoplevelse.
Og så bruger vi kun 100% naturlige råvarer.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.