175,00kr.

Et pandebånd til forskel – hos Holy Bean tror vi på ordentlighed og ansvarlighed, og vi tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet er med til at påvirke de hænder, som producerer vores kaffe.

Med strik fra Coffee Beanies er vi med til at skabe endnu bedre levevilkår for kvindelige kaffebønder i Burundi og Rwanda. Pandebåndene er med til at skabe et godt supplement og en mere langsigtet indkomst, da kaffeproduktion som oftest er sæsonbetonet. De kvindelige afrikanske kaffebønder er blevet trænet til at håndstrikke bæredygtige huer og pandebånd ud fra et slow fashion princip, og for hver strikket hue fordobles deres ugentlige indtægt. Ideen bag projektet er at hjælpe nogle af verdens fattigste mennesker til selvhjælp, og det synes vi er en god ide. Så hver gang du køber en Coffee Beanies hue, pandebånd eller kaffe af en højere kvalitet, er du med til at gøre en forskel for de lokale kaffefarmere.

Tingene er håndlavet i en super lækker kvalitet af alpaka-uld blanding og af 18% polyamid, som noget nyt er blevet recycled.

3 på lager (kan bestilles som restordre)