299,00DKK

En hue til forskel – hos Holy Bean tror vi på ordentlighed og ansvarlighed, og vi tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet og til en højere pris påvirker de hænder, som producerer vores kaffe.

Med kaffehuerne fra Coffee Beanies er vi med til at skabe endnu bedre kår for kvindelige kaffebønder i Burundi og Rwanda. Huerne er med til at skabe et godt supplement og en mere langsigtet indkomst, da kaffeproduktion er sæsonbetonet. De kvindelinge afrikanske kaffebønder er blevet trænet til at håndstrikke bæredygtige huer ud fra et slow fashion princip, og for hver strikket hue fordobles deres ugentlige indtægt. Ideen bag projektet er at hjælpe nogle af verdens fattigste mennesker til selvhjælp, og det synes vi er en god ide.

Huerne er bæredygtige og lavet i en super lækker kvalitet af alpacauld og så er designet bare rigtig flot og taler ind i tidens trend.

Så hver gang du køber en Coffee Beanies hue eller kaffe af en højere kvalitet, er du med til at gøre en forskel for de lokale kaffefarmere.

Fås i farven Camel.