369,00kr.

En hue til forskel – hos Holy Bean tror vi på ordentlighed og ansvarlighed, og vi tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet er med til at påvirke de hænder, som producerer vores kaffe.

Med kaffehuerne fra Coffee Beanies er vi med til at skabe endnu bedre levevilkår for kvindelige kaffebønder i Burundi og Rwanda. Huerne er med til at skabe et godt supplement og en mere langsigtet indkomst, da kaffeproduktion som oftest er sæsonbetonet. De kvindelige afrikanske kaffebønder er blevet trænet til at håndstrikke bæredygtige huer ud fra et slow fashion princip, og for hver strikket hue fordobles deres ugentlige indtægt. Ideen bag projektet er at hjælpe nogle af verdens fattigste mennesker til selvhjælp, og det synes vi er en god ide. Så hver gang du køber en Coffee Beanies hue eller kaffe af en højere kvalitet, er du med til at gøre en forskel for de lokale kaffefarmere.

Huerne er håndlavet i en super lækker kvalitet af alpaka-uld blanding og af 18% polyamid, som noget nyt er blevet recycled.

Tilgængelig på restordre