17,50kr.

Støt et godt formål hos vores kaffefarmere – køb en kaffesæk eller to. Indtjeningen fra salget af kaffesækkene går ubeskåret til et lokalt forankret projekt et af de steder, hvor vi køber vores råkaffer fra. I 2020 satte vi fokus på at hjælpe med uddannelse i Etiopien og støttede projektet The Kumure School og i 2022 støtter vi The Cookstove Project.

Super flotte og meget autentiske kaffesække i en grov vævning. Sækkene har indeholdt vores grønne kaffebønner, som vi har ristet op, pakket og sendt ud til vores glade kaffekunder. Kaffesækkene er genanvendelige til mange forskellige formål, uanset om vi snakker plantesække, urtepotteskjuler, møbelpolstring, sixpence, julepynt eller noget andet. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Udseendet varierer på sækkene, så man kan opleve forskellige tæthedsgrader af vævning, farver, skrift etc.

Da de har været brugt til transport af vores rå kaffebønner kan du opleve duften af de rå kaffebønner, og måske du endda kan være heldig at finde lidt rå kaffebønner i bunden af sækken. Da de sendes direkte fra produktionsstedet er det muligt, de støver og drysser en del fra det materiale, som de er lavet af.

Sækkene bliver skåret op i toppen når vi tømmer dem.

Kaffesækkene tages ikke retur eller ombyttes.

I perioder er sækkene meget eftertragtede, man må derfor påregne lidt ekstra leveringstid.