Rå kaffe- El Salvador La Cumbre
Vores kaffe fra farmen La Cumbre i El Salvador er kendetegnet ved at være en yderst diskret, delikat og naturlig kaffe med smagsnoter af flødekaramel (fudge) og modne bær.
La Cumbre forarbejder deres kaffe “natural”, hvilket tilføjer en sødme og en cremet konsistens, som er vedholdende og giver en god, lang eftersmag.
Kaffesorten er red bourbon og kommer fra farmen La Cumbre hos Emilio Lopez, som er sjette generation af kaffefarmere. Gennem de sidste år har Emilio Lopez udviklet hans processer således, at kafferne har formået at få en unik og sjælden diversitet.
Fokus igennem de senere år har været at separere den højest beliggende del af La Cumbre ud fra en forudsætning om, at vækstbetingelserne 1500-1600 moh. giver kaffen en sødere profil.
Vi har udvalgt denne speciality-kaffe til dig, som vil eksperimentere med den populære `natural´smag. Syrligheden er lav, og fedmen af flødekaramel sætte sine spor.
Psst… Hos Holy Bean bruger vi kun 100% naturlige råvarer !
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.