El Salvador La Cumbre
Kaffe fra El Salvador er en exceptionel delikat kaffe, der er fremstillet på helt naturlig vis. Kaffe fra El Salvador har smagsnoter af modne bær og fudge.
Vores kaffe fra farmen La Cumbre i El Salvador er kendetegnet ved at være en yderst diskret, delikat og naturlig kaffe. Kaffen har smagsnoter af flødekaramel (fudge) og modne bær.
La Cumbre forarbejder deres kaffe “natural”, hvilket tilføjer en sødme og en cremet konsistens. Det gør kaffen vedholdende og giver den en god lang eftersmag. Kaffesorten er red bourbon og kommer fra farmen La Cumbre hos Emilio Lopez, som er sjette generation af kaffefarmere. Gennem de sidste år har Emilio Lopez udviklet hans processer således, at kafferne har formået at få en unik og sjælden diversitet.
Fokus igennem de senere år har været at separere den højest beliggende del af La Cumbre, så vækstbetingelserne 1500-1600 moh. giver kaffen en sødere profil.
Vi har udvalgt denne speciality-kaffe til dig, som vil eksperimentere med den populære `natural´ smag. Syrligheden er lav, og fedmen af flødekaramel sætter sine spor.
Og så bruger vi hos Holy Bean kun 100% naturlige råvarer !
Kaffen er selvfølgelig ristet på det lille hyggelige mikroristeri på Vestfyn. Det essentielle ved den måde vi rister vores kaffer på er, at kaffens naturlige karakter træder naturligt og afbalanceret frem. Holy Bean og vores certificerede rister Sine leverer et produkt præget af høj kvalitet gang efter gang.
Vi arbejder hver dag for at skabe en fantastisk, velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse. En oplevelse som til tider udfordrer den almene forståelse af, hvad en rigtig kaffesmag skal være. Læs mere om os og det lille risteri her.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.