VORES KAFFE

Kaffe er en fantastisk råvare, og vi tror på, at det påvirker rigtig mange mennesker, når vi vælger at købe og drikke kaffe af en høj kvalitet. Rigtig kaffe af en høj kvalitet, er lig med kaffe til en høj pris og dermed en tilsvarende høj løn til farmerne i de kaffeproducerende lande.

Den endelige ristning og kaffebrygning er altafgørende for den gode smag. At riste kaffen til perfektion betyder også, at vi anerkender og værdsætter kaffebøndernes store arbejde! Det er derfor, vi rister vores kaffer nænsomt og ud fra en klar vision om, hvordan kafferne skal smage, afhængigt af blandt andet deres oprindelse og forarbejdning.

Hvad vi gør

Holy Bean Coffee Roasters leverer både kaffe til gourmet restauranter, cafèer, private, specialforretninger og virksomheder. Vi deler også gerne ud af vores kaffeviden igennem kaffe events, hvor man kan lære alt fra at riste kaffen – til den helt perfekt bryggede kop kaffe.

Skandinavien er langt fremme, når det gælder kaffe, og vi lader os inspirere af de nye nordiske tenderser. Det handler om, at smage på kaffens komplekse univers, ved at frembringe så mange af de 800-1000 aromastoffer kaffen besidder, så du får en unik og fantastisk smagsoplevelse.

Kontakt os

klik på link og læs mere om landdistriktsprogrammet

Køb friskristet kaffe