Behind the scenes

Behind the scenes…

Sommerfugle i maven og naturlig nervøsitet var de følelser, som prægede morgenen hos teamet ved Holy Bean fredag d. 5. januar 2018. Spændingen var intens, og vi så forventningsfuldt frem mod besøget af Nordic Story. 

Af Dorte Kildahl Elkjær   I december 2017 blev vi kontaktet af Nordic Story, som ønskede at indlede et samarbejde om en videoproduktion omhandlende det at være kvindelig iværksætter og det at være kvindelig frontfigur. Et spændende tilbud, som vi selvfølgelig tog imod med kyshånd. Vi fik aftalt detaljer omkring set uppet, og datoen for optagelserne blev fastsat. Den 5. januar 2018 kl. 9.00 fik vi besøg af tre skønne og kompetente medarbejdere fra Nordic Story. De formåede ret hurtigt at få bragt nervøsiteten ned, og få skabt det helt rigtige miljø for optagelserne. Det fremgik tydeligt, hvor grundigt og velforberedte de tre medarbejdere fra Nordic Story var, og der lå helt klart tanker og en drejebog forud for dagens optagelser.

Kulden gled fuldstændig i baggrunden

Det var en kold formiddag i risteriet den januar dag. Holy Bean har til huse i det gamle Elværk i Aarup. En smuk, fredet bygning, som værner om både kulde og varme. I risteriet er der ingen varmekilde, men selvom om de fleste af optagelserne blev skudt i risteriet, gled kulden fuldstændig i baggrunden. Rødmen og varmen i kinderne fyldte Sines ansigt, mens hun langsomt, men sikkert, fik talt sig varm om sin passion for kaffen og visionerne for Holy Bean.

Resultatet er helt æstetisk

Vi er så stolte og tilfredse med resultatet af samarbejdet med Nordic Story. Den færdige produktion er helt æstetisk og viser Holy Bean fra sin fineste side. “Nordic Story har formået at indfange essensen af det, som er hele min passion bag kaffe, samtidig med at udtrykket i filmen harmonerer med det, som Holy Bean gerne vil stå for.” udtaler Sine Klejs Gren. Du kan se den fine video fra Nordic Story lige her: https://www.facebook.com/thisisnordicstory/videos/1477643509011342/